Aankoopbemiddeling

Zorgeloos uw ideale boot kopen

U wilt een boot kopen, dat is zeker. Maar hoe pakt u dit aan?

Het aanbod is enorm, dus hoe vindt u die éne boot, die helemaal past bij uw wensen, eisen, gebruik en budget?

Dat is precies waar Barnautica Yachting u bij helpt: het vinden en aankopen van de perfecte boot. Een mooie uitdaging, waar wij als betrokken jachtmakelaar wel raad mee weten.

De combinatie van jarenlange ervaring en vakkennis, toegang tot een groot en actueel aanbod en ons lidmaatschap van de NBMS (de Nederlandse Bond voor Makelaars in Schepen) maakt ons een betrouwbare partner bij uw zoektocht naar een gebruikte sloep, zeilboot of motorjacht.

Actief op zoek naar de perfecte boot

De start voor het vinden van uw droomboot is een helder beeld krijgen van wat u zoekt. Wat zijn uw wensen en eisen? Wat wilt u met de boot doen? Wat is het budget? Heeft u overal aan gedacht? Hoe zit het met de financiën en BTW?

In een persoonlijk gesprek maken we aan de hand van een zogenaamd criteriamodel een duidelijk profiel van het schip dat bij u past. Op basis daarvan gaan wij actief voor u op zoek naar schepen die hieraan voldoen.

Vakkennis en een groot aanbod

Doordat wij elke dag met de aan- en verkoop van schepen bezig zijn weten wij precies wat er ‘aan boten in de markt ligt’. Actief én in de stille verkoop, bij ons, maar ook binnen ons netwerk van jachtmakelaars in Nederland en daarbuiten. Een groot en gevarieerd aanbod, waaruit wij een uitstekende selectie voor u maken, inclusief het verzamelen van de juiste informatie. Hierdoor weten we zeker dat deze schepen een bezichtiging waard zijn. Al het voorwerk wordt voor u gedaan, waardoor u veel tijd en mogelijke teleurstelling bespaart.

Het resultaat is een short-list van jachten die voldoen aan uw profiel en die we daarna samen gaan bezichtigen.

 

Samen vinden we het jacht dat bij u past!

Uw droomboot gevonden. En dan?

Als we uw droomboot hebben gevonden helpen wij u bij het aankopen hiervan. Alles wordt van A tot Z voor u geregeld: van de waardebepaling en onderhandeling, het controleren en regelen van alle benodigde (CE) documentatie en de BTW status, het opstellen van de koopovereenkomst, eventuele wijzigingen in het Scheepsregister, tot aan het begeleiden van keuringen en proefvaarten.

Daarnaast kunt u rekenen op onze kennis en faciliteiten om uw schip, boot of jacht veilig aan te kopen. Denk aan:

  • Een eigen derdengeldrekening om de betaling veilig te laten verlopen
  • Directe toegang tot het Scheepsregister
  • Levering volgens de Algemene Voorwaarden van de NBMS

Kortom: complete aankoopbegeleiding om tot een succesvolle en veilige aankoop van uw schip te komen.

De beste aankoop voor u realiseren

Begeleiding van uw eigen aankoopmakelaar die objectief en onafhankelijk van de verkoper de beste aankoop voor u realiseert: qua boot, voorwaarden én natuurlijk koopsom. En daarnaast ook nog alle administratieve zaken voor u regelt, zodat u snel en zorgeloos van uw schip kunt gaan genieten. Dat is waar Barnautica Yachting voor zorgt.

Bekijk ons aanbod boten (continu vernieuwd!)

Meer weten over aankoopbemiddeling?

Een boot kopen is voor velen een langgekoesterde droom en een behoorlijke stap, waarbij wij u als professionele aankoopmakelaar compleet begeleiden. Of het nu gaat om het zoeken en aankopen van een zeilboot of motorjacht in Nederland of in het buitenland: wij helpen u graag verder. Op een persoonlijke en betrokken manier om zo samen het schip te vinden dat bij u past.

Bekijk onze voorwaarden voor aankoopbemiddeling.

Investeer in aankoopbemiddeling door Barnautica Yachting, dit levert u echt veel op: tijd, geld, gemak en zekerheid. Meer weten over onze aanpak en de investering?

Neem contact op of maak een vrijblijvende afspraak.