uw boot kopen na goed advies

Zorgeloos uw ideale boot kopen

U wilt een boot kopen, dat is zeker. Maar hoe pakt u dit aan?
Het aanbod is enorm, hoe vindt u die boot waarvan u droomt, die helemaal past bij uw wensen, eisen, gebruik en budget?

Daarbij  is help ik u graag;  het vinden en aankopen van de perfecte boot voor u. Een mooie uitdaging, die ik als ervaren en betrokken jachtmakelaar graag aan ga. Aankoopbemiddeling en advies bij alle aspecten rondom de koop van een boot.

Ik stel mijn jarenlange ervaring, vakkennis en uitgebreide netwerk in de watersport branche graag tot uw beschikking bij de zoektocht naar uw ideale boot, of dat nou een motor-boot,  Zeil-jacht of sloep is. We gaan hem samen vinden.

Actief op zoek naar de perfecte boot

Als start voor het vinden van uw droomboot wil ik eerst een helder beeld krijgen welke boot bij u past.
– Wensen en eisen, Must have, nice to have
– Vaargebied, hoe wilt u varen
– Beschikbaar budget
– Heeft u overal aan gedacht? Hoe zit het met de financiën en BTW?

In een persoonlijk gesprek maak ik aan de hand van een zogenaamd criteria-model een duidelijk profiel van het schip wat we zoeken. Op basis daarvan ga ik actief voor u op zoek naar schepen die hieraan voldoen.

Vakkennis en een groot aanbod

Doordat ik elke dag met de aan- en verkoop van schepen bezig ben weet ik goed wat er ‘aan boten in de markt ligt’ en wat hun waarde is. Er is groot en gevarieerd aanbod, waaruit een uitstekende selectie voor u te maken is. Uit dit aanbod van schepen kies ik een aantal boten uit die voldoen aan uw criteria model. Hierdoor weet ik zeker dat de schepen die ik uitzoek voor u een bezichtiging waard zijn. Al het voorwerk doe ik voor u zodat  u veel tijd en mogelijke teleurstelling bespaart.

Het resultaat is een short-list van jachten die voldoen aan uw profiel en die we daarna samen gaan bezichtigen.

 

Samen vinden we het jacht dat bij u past!

Uw droomboot gevonden. En dan?

Als ik uw droomboot gevonden heb help ik u uiteraard ook graag bij het aankopen hiervan. Ik kan alles van A tot Z voor u regelen en uiteraard ook alleen de delen waar u extra advies nodig heeft: van de waardebepaling en onderhandeling, het controleren en regelen van alle benodigde (CE) documentatie en de BTW status, het opstellen of checken van de koopovereenkomst, eventuele wijzigingen in het Scheepsregister, tot aan het begeleiden van keuringen en proefvaarten.

Naast mijn advies en kennis kunt u gebruik maken van mijn faciliteiten om uw schip, boot of jacht veilig aan te kopen.
Denk aan:

  • Een derdengeldrekening om de betaling veilig te laten verlopen
  • Directe toegang tot het Scheepsregister
  • Toegang en kennis tot alle mogelijke koop overeenkomsten documenten

Kortom: complete aankoopbegeleiding om tot een succesvolle en veilige aankoop van uw schip te komen.

De beste aankoop voor u realiseren

Begeleiding van uw eigen aankoopmakelaar die objectief en onafhankelijk van de verkoper de beste aankoop voor u realiseert: qua boot, voorwaarden én natuurlijk koopsom. Daarnaast regel ik ook nog alle administratieve zaken voor u, zodat u snel en zorgeloos van uw schip kunt gaan genieten. Dat is waar Barnautica Yachting voor staat!

Meer weten over aankoopbemiddeling?

Een boot kopen is voor velen een lang gekoesterde droom en een behoorlijke stap, waarbij ik u als professionele aankoopmakelaar compleet begeleidt. Of het nu gaat om het zoeken en aankopen van een zeilboot of motorjacht in Nederland of in het buitenland: Ik help u graag verder. Op een persoonlijke en betrokken manier om zo samen het schip te vinden dat bij u past.

Bekijk onze voorwaarden voor aankoopbemiddeling.

Investeer in aankoopbemiddeling door Barnautica Yachting, dit levert u echt veel op: tijd, geld, gemak en zekerheid. Meer weten over onze aanpak en de investering?

Neem contact op of maak een vrijblijvende afspraak.