Zelf uw boot verkopen?

Via internet vanuit de eigen ligplaats zelf uw boot verkopen kan tegenwoordig heel goed en scheelt u een hoop kosten. U treft daarbij enkele uitdagingen aan waarbij vakkundig advies en vakkundige begeleiding de verkoop sterk bevordert:

  • De visuele presentatie; 95% van de eerste indruk van een schip, bepalend voor de verkoopkans, wordt bepaald door de kwaliteit van de fotoreportage.
  • Tekstuele presentatie en specificaties
  • Taxatie en waardebepaling
  • Kiezen van juiste verkoopkanalen en eventueel geschikte verkoop makelaar

U doet de verkoop van uw boot zelf, ik adviseer en begeleidt u bij de presentatie van uw boot op internet. Ik heb daar 3 diensten met een vaste prijs voor ontwikkelt.

presentatie-a

A. Visueel pakket

Bij pakket A maak ik 24 foto’s van uw schip en adviseer ik u over de manier waarop u de boot voor het maken van deze foto’s moet prepareren zodat we tijdens de opnamen het hoogst mogelijke resultaat krijgen. U krijgt van mij minimaal 24 foto’s op internet formaat die u zelf kunt gebruiken om uw boot op boten site’s te presenteren. Daarnaast krijgt u een specificatielijst toegestuurd die u zelf kunt invullen. Als uw presentatie op de door u gekozen web site staat krijgt u nog aanvullend advies over foto-volgorde en advertentieteksten die u gebruikt heeft. Het beste is ook om altijd een varende foto bij uw presentatie op te nemen als eerste foto. Deze foto is onderdeel van de presentatie als de boot in het water ligt en ik vanaf de kant een goede foto kan maken.

€ 395,- incl. BTW excl. reiskosten a € 1,- per km

Ik kan deze “varende foto” ook maken vanaf mijn eigen foto-boot. Video opnames voor een kort you tube filmpje behoren ook tot de mogelijkheden. Hiervoor geldt een ander tarief.

presentatie-b

B. Tekstueel pakket

Bij pakket B krijgt u alles van pakket A plus de volledige door mij opgestelde specificatie van uw boot. U ontvangt de foto’s het specificatie blad met de advertentieteksten digitaal zodat u deze eenvoudig op de door u gekozen web site(s) kunt plaatsen. Teven ontvangt u een PDF met de volledige presentatie van uw schip die u per mail aan geïnteresseerden kan toesturen. Uiteraard adviseer ik u bij dit pakket ook over het eindproduct en de uiteindelijke presentatie op internet.

€ 695,- incl. BTW excl. reiskosten a € 1,- per km

presentatie-c

C. Totaal presentatie pakket

Bij dit totaal pakket zijn A + B inbegrepen en doe ik een taxatie van de waarde van uw schip plus een advies verkoopprijs. Naast de digitale PDF versie van de presentatie krijgt u tevens 5 ingebonden brochures en twee te koop bordjes met uw telefoonnummer voor aan bord. Ook bij dit pakket bepaalt uzelf op welke site u uw boot wilt presenteren en verzorgt u het verdere verkoopproces helemaal zelf.

€995,- incl. BTW excl. reiskosten a € 1,- per km

Mocht u nog vragen hebben over deze pakketten hoe u het best zelf uw boot kunt verkopen en of aanvullende informatie willen ontvangen over varende foto’s of video’s?  bel  +31-653368965, of mail info@barnautica.nl mij dan.

maatwerk

Maatwerk

Uiteraard kan ik ook maatwerk opdrachten voor u uitvoeren. Ik kan ook hele mooie varende foto’s van uw boot maken of een video. Ik heb daar een speciale foto-boot voor waarmee ik uw boot 100% in haar element kan vastleggen en presenteren. Afhankelijk van waar uw boot ligt en waar we de opnames kunnen maken kan ik een prijsopgaaf voor u maken. Een leuke korte film op you tube kan de verkoop van uw boot zeer stimuleren. Bel mij hiervoor +31-653368965 of mail naar arthur@barnautica.nl