Diensten

Waar Barnautica Yachting u bij helpt?

Als gecertificeerd jachtmakelaar zijn wij gespecialiseerd in het succesvol aankopen van sloepen, zeilboten en motorjachten. Ik help u graag bij uw zoektocht.

Of het nu gaat om hulp bij het vinden van uw droom-boot of begeleiding en advies bij alle aspecten rondom het aankopen van uw jacht, ik sta u graag bij op een professionele, persoonlijke en enthousiaste manier.

Dat maakt ons uw actieve jachtmakelaar.

Uw boot goed en snel verkopen?

Wilt u hulp bij de verkoop van uw schip? Begeleiding van een betrokken professional die u helpt bij het opstellen van de juiste verkooppresentatie, het maken van de foto’s waardoor uw boot verkocht zich verkoopt om internet en ondersteunt bij het samenstellen van uw bootsdossier en opstellen van de juiste contracten?

Kies dan voor verkoopondersteuning door Barnautica Yachting: een ervaren specialist in de verkoop van schepen.

Meer weten over de verkoop van uw boot?

Zorgeloos uw droomboot aankopen?

Een zeilboot of motorjacht kopen is ontzettend leuk en spannend, er komt veel bij kijken en het aanbod is enorm. Kies daarom voor aankoopbemiddeling door een professional.

Of het nu gaat om het zoeken en aankopen van uw droomboot in Nederland of in het buitenland: samen vinden we het jacht dat bij u past!

Meer weten over aankoopbemiddeling?

Barnautica Yachting doet meer

Om u zo goed en compleet mogelijk van dienst te zijn in het hele aan- en verkoopproces, kunt u bij ons ook terecht voor:

Of voor elke andere vraag die u op botengebied heeft. Kom gerust langs bij ons verkoopkantoor in Alkmaar, stel uw vraag en maak kennis met ons team en ons gevarieerde aanbod.

Stel direct uw vraag:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht