Diensten

Waarom Barnautica Yachting?

Als gecertificeerd jachtmakelaar heb ik sinds 2006 veel ervaring opgedaan in alle processen die rondom de koop en verkoop van een boot spelen. Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van de aankoop van motorboten, zeiljachten en sloepen. Ik begeleid en adviseer u bij alle facetten in uw zoektocht op een professionele, persoonlijke en enthousiaste manier, zodat u de juiste keuzes kunt maken.

waarom-barnautica-helpt

Zorgeloos uw droomboot aankopen?

Een zeilboot of motorjacht kopen is ontzettend leuk èn spannend, het aanbod is enorm en er is veel geld mee gemoeid. Kies voor zekerheid en laat u adviseren door een professional die aankoopbemiddeling voor u doet.

Uw droomboot kopen in Nederland of in het buitenland: samen vinden we het jacht dat bij u past!

Meer weten over aankoopbemiddeling?

zorgeloos uw droomboot aankopen

Welke waarde heeft uw boot?

Waarde van een vaartuig vaststellen is vaak het begin van de meeste trajecten van aankoop en verkoop van een boot. Ook voor de verzekering of financiering kan ik als gecertificeerd jachtmakelaar taxateur de taxatie voor u verrichten.

Meer weten over Taxatie en waardebepaling?

Welke waarde

Uw boot goed en snel verkopen?

Wij zijn niet meer als verkoop makelaar actief maar kunnen u prima adviseren op welke manier u uw boot het best kunt verkopen. Ik kan u adviseren en begeleiden bij het opstellen en maken van de juiste verkooppresentatie van uw boot op internet. Ik heb daar 3 diensten voor ontwikkeld.

A. Foto; 24 professionele foto’s op internet formaat € 395,-
B. Tekst; A + volledige specificatielijst en verkoopteksten € 695,-
C. Totaal-pakket; A + B + taxatie, 5 brochures en te koop borden € 995,-

Meer weten over de verkoop van uw boot?

uw boot goed verkopen

Stel direct uw vraag: