Zelf uw boot verkopen

Wilt u zelf uw boot te verkopen?

Als u zelf uw wilt verkopen bieden wij u een aantal professionele diensten aan.
Wij weten dat de eerste indruk voor 95% bepaald wordt door de presentatie.
Wij helpen u graag uw presentatie te optimaliseren om zo uw verkoopkansen te vergroten.
U doet alles zelf wij ondersteunen u alleen bij de presentatie van u motorboot of zeiljacht op internet.

  • A. Visuele presentatie; 24 professionele foto’s op internet formaat € 395,-
  • B. Tekstuele presentatie;  A + volledige specificatie lijst en verkoopteksten € 695,-
  • C. Verkoop totaal-pakket; A + B + taxatie, brochures en te koop borden € 995,-

A. Visuele presentatie;
Bij pakket A maken wij 24 professionele foto’s van uw schip en adviseren wij u over de manier waarop u de boot hiervoor moet prepareren zodat we tijdens de opnamen het hoogst mogelijke resultaat krijgen. U krijgt van ons minimaal 24 foto’s op internet formaat die u zelf kunt gebruiken om uw boot op boten site’s te presenteren. Daarnaast krijgt u van ons een specificatielijst toegestuurd die u zelf kunt invullen. Als u uw presentatie op de door u gekozen web site staat krijgt u van ons nog advies over foto-volgorde en advertentieteksten die u gebruikt heeft.

Dit pakket bieden wij u aan voor € 395,- incl. BTW excl. reiskosten.

B. Tekstuele presentatie;
Bij pakket B krijgt u alles van pakket A plus de volledige door ons opgestelde specificatie van uw boot. Wij leveren u de foto’s het specificatie blad en de advertentieteksten digitaal aan zodat u deze op de door u gekozen web site(s) kunt plaatsen. Teven ontvangt u van ons een PDF met de volledige presentatie van uw schip die u per mail aan geïnteresseerden kan toesturen. Uiteraard adviseren wij u bij dit pakket ook over het eindproduct en de uiteindelijke presentatie op internet.

Dit pakket bieden wij u aan voor € 695,- incl. BTW excl. reiskosten.

C. Verkoop totaal pakket;
Bij dit totaal pakket zijn A + B inbegrepen en doen wij een taxatie van de waarde van uw schip plus een advies verkoopprijs. Naast de digitale PDF versie van de presentatie krijgt u tevens 5 ingebonden brochures en twee te koop bordjes met uw telefoonnummer. Ook bij dit pakket bepaalt uzelf op welke site u uw boot wilt presenteren en verzorgt u het verkoopproces helemaal zelf.

Dit pakket bieden wij u aan voor €995,- incl. BTW excl. reiskosten.

Mocht nog vragen hebben over deze pakketten hoe u het best zelf uw boot kunt verkopen en of aanvullende informatie willen ontvangen over de wat we nog meer voor u kunnen betekenen bel of mail ons dan.