Over Barnautica Yachting

Betrokken, Betrouwbaar en Enthousiast

Dat zijn de waarden die bij ons centraal staan bij het aan- en verkopen van uw zeilboot of motorjacht. Maak kennis met Barnautica Yachting:

Ons specialisme: de mens én de boot

Wij helpen onze klanten bij het vinden, aankopen of verkopen van hun sloep, motorboot of zeiljacht. Onze aanpak is heel persoonlijk. Ons specialisme is eerder de mens dan de boot. Die boot is prachtig, maar daar kun je niet mee praten. Met de eigenaren en kopers wel. Dat máákt ons vak!

Een goede en langdurige relatie opbouwen met onze klanten: daar streven wij naar.

Wij helpen u op een prettige, vertrouwde en zorgvuldige manier bij het aankopen of verkopen van uw boot. Die aanpak werkt. Voor u en voor ons.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een grote passie voor boten. Doordat we in een klein team werken bent u bij Barnautica Yachting meteen op de juiste plek: altijd persoonlijk contact met een ervaren collega die weet wat er speelt en direct aan de slag gaat met uw vraag.

Daarom zijn wij uw actieve jachtmakelaar.

Maak kennis met het Barnautica Yachting Team

Team Barnautica Yachting

Ed Kniestedt, Arthur von Barnau Sythoff en Marco Drupsteen

Kom eens kijken

Voor vragen, vrijblijvend advies of een kop koffie bent u altijd welkom bij ons verkoopkantoor in Alkmaar.

Of kom eens rustig rondkijken in onze verkoophal naar het aanbod. Gebruikte sloepen, motorboten en zeiljachten in allerlei soorten, maten en merken, van klassiek tot modern. Kortom: een gevarieerd aanbod, waar wij u graag meer over vertellen.

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Liever persoonlijk contact? Bel ons op +31(0)72 515 27 27