Jachtmakelaar

In de huidige markt van aanbod en verkoop van gebruikte schepen wordt de rol van de professionele en gecertificeerde jachtmakelaar steeds belangrijker. Door het toenemende aantal oudere schepen wat te koop komt en de beperkte productie van schepen gebouwd na 2008 wordt het steeds lastiger om jonge gebruikte jachten te vinden en is er een overschot aan oudere schepen. Door de toenemende verkoop van jachten naar het buitenland wordt de volledigheid van de juiste scheepsdocumentatie steeds belangrijker. Vooral buitenlandse kopers van boten eisen dat CE documentatie en CE conformiteitsverklaring aanwezig zijn en dat BTW aantoonbaar betaald is. Jachtmakelaar Barnautica begeleidt u bij de aankoop of verkoop van een boot of jacht.

Uw boot, jacht, motorboot of zeiljacht verkopen

Barnautica Yachting is als NBMS jachtmakelaar volledig op de hoogte van alle belangrijke zaken en de laatste ontwikkelingen die spelen bij de aankoop en verkoop van een motorboot of zeiljacht. Zo weten wij als actieve jachtmakelaar precies welke documenten u nodig heeft en kunnen wij u helpen om uw scheepsdossier compleet te maken zodat uw motorjacht of zeilboot gemakkelijker verkocht kan worden. Alle NBMS Jachtmakelaars zijn gecertificeerd door EMCI en werken met een gelijkluidende bemiddelingsovereenkomst en koop en verkoop overeenkomsten die zowel de belangen van de koper als ook die van de verkoper beschermen. Wilt u dus uw boot of motorboot verkopen? Wilt u uw jacht of zeiljacht verkopen? Neem contact op met jachtmakelaar Barnautica!

Netwerk van jachtmakelaars

Naast bovengenoemde kennis en kunde bieden wij onze klanten ook ons internationale netwerk van jachtmakelaars aan waardoor wij zowel in Nederland als daarbuiten kopers en verkopers van boten bij elkaar kunnen brengen. Uiteraard spreken wij als internationaal jachtmakelaar ook onze talen en presenteren wij alle schepen in Nederlands, Duits, Engels en Frans op een groot aantal nationale en internationale web sites. Als professioneel jachtmakelaar kunnen wij u ook van dienst zijn bij het selecteren van een jacht en uw in het gehele koopproces begeleiden.