motorjacht kopen  
   
  motorjacht kopen   
   
  barnautica spricht deutsch   barnautica speaks english
 

MOTORJACHT KOPEN MET JUISTE PARTNER

De aanschaf van een motorboot is een beslissing die om de nodige vakkennis vraagt. BARNAUTICA Yachting, uw actieve jachtmakelaar met kantoren in Alkmaar en Uitgeest heeft jarenlange ervaring. Een prima basis om iedere aankoop van een motorjacht of zeiljacht tot een goed eind te brengen. Een motorjacht kopen kent dankzij de persoonlijke benadering van deze jachtmakelaar alleen maar tevreden partijen.

Bij de aankoop van een motorjacht wilt u niet graag voor verrassingen komen te staan. Wij van BARNAUTICA Yachting ook niet en wij hebben de nodige vakkennis in huis om dit te voorkomen. Doorgaans gaat de aandacht van de koper al uit naar een bepaald type schip. Denkt u aan motorjachten als de:

  • Kotter
  • Kruiser
  • Vlet


Bij het kopen van een motorjacht is het tijdens de eerste bezichtiging van het jacht naar keuze, moeilijk objectief te blijven. Alles is overweldigend mooi en mankementen worden minder snel gezien.

Gelukkig heeft botenmakelaar BARNAUTICA Yachting een ervaren kijk op de boot. Jarenlange ervaring wordt gekoppeld aan het lidmaatschap van de Nederlandse Bond voor Makelaars in Schepen. Controle van schepen via het Scheepsregister is standaard bij ons en betaling geschiedt onder beschermende voorwaarden.

BARNAUTICA Yachting is de juiste keuze bij de handel in schepen. U krijgt onze volle aandacht bij het kopen van precies dát motorjacht dat u in gedachten had.

Telefonisch kunt u ons bereiken onder:
+31(0)72 515 27 27 . Een e-mail sturen is altijd mogelijk. Met BARNAUTICA Yachting bent u van de beste boten keus verzekerd.

Meer weten?

disclaimer

sitemap