jachtmakelaar  
   
  #jachtmakelaar   
   
  barnautica spricht deutsch   barnautica speaks english
 
 

BARNAUTICA YACHTING de jachtmakelaar in motorjachten en zeiljachten is uw betrouwbare partner bij aankoop en verkoop van jachten. Vanuit de kantoren in Alkmaar en Uitgeest behartigt deze specialist in de verkoop van schepen uw belangen deskundig en enthousiast. U heeft in uw zeilschip of motorboot met liefde veel tijd en werk gestoken. Jachtmakelaar BARNAUTICA Yachting erkent deze toewijding en bemiddelt betrokken en betrouwbaar om voor u de juiste prijs voor uw vaartuig zeker te stellen.

Naast de verkoop van schepen hebben we ook veel aandacht voor de koper bij de aankoop van een zeiljacht of motorboot. Als ervaren jachtmakelaar in schepen verzorgt BARNAUTICA Yachting het hele aankoop en verkoop proces van begin tot eind met zorg. Gedurende dit hele proces wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en kunt u rekenen op ons advies en professionele ondersteuning.

Jachtmakelaardij BARNAUTICA Yachting biedt een reeks aan voordelen bij aankoop of verkoop van uw jacht. Denkt u onder andere aan:

  • Schepen liggen in een verwarmde verkoophal in Alkmaar
  • Bezichtiging is altijd onder begeleiding van de makelaar
  • Zeer uitgebreide presentatie van schepen op internet en in bladen
  • Alle mogelijke werffaciliteiten direct beschikbaar
  • Verkoop in binnen- en buitenland
  • Meertalige jachtmakelaar

Zorgvuldigheid en professionaliteit staat bij ons als gecertificeerde jachtmakelaar hoog in het vaandel. Arthur von Barnau Sythoff is lid van de Nederlandse Bond voor Makelaars in Schepen. Bij al onze transacties kunt u als verkoper en koper van een schip gebruik maken van onze speciale derdengelden rekening waardoor een veilige en gecontroleerde financiƫle afhandeling van de verkoop gewaarborgt is. Verder zijn wij er van overtuigd dat het bij de koop en verkoop van schepen gaat om het begeleiden van het proces tussen koper en verkoper en dat dus een persoonlijke benadering de sleutel tot succes is.

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
+31(0)72 515 27 27.

Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

BARNAUTICA Yachting uw actieve jachtmakelaar.

Meer weten?

 

disclaimer

sitemap