boten verkoop  
   
  boten verkoop   
   
  barnautica spricht deutsch   barnautica speaks english
 
 

Jachtmakelaar BARNAUTICA Yachting kent dankzij jarenlange ervaring alle 'ins and outs' van de aankoop en verkoop van jachten. In de boten verkoop is het van belang een stevige basis te hebben om de verkoop van uw zeiljacht of motorjacht succesvol te maken. Deze gunstige uitgangspositie is de voorwaarde voor trefzeker bemiddelen door BARNAUTICA Yachting bij de verkoop van uw boot.

Vanuit onze kantoren in Alkmaar en Uitgeest wordt zo een passende oplossing gevonden om voor uw jacht een nieuwe eigenaar te vinden.

Bij de voorbereiding van boten verkoop komt best veel kijken. En dat is vanzelfsprekend omdat alle partijen: verkoper, makelaar en koper op zeker willen spelen. Een juiste manier van handelen begint met een intakegesprek met daarop volgend:

  • Waardebepaling van het schip
  • Planning van de verkoopstrategie
  • Fotoreportage voor de presentatie

En dit zijn nog maar de eerste stappen van de geslaagde verkoopbemiddeling. BARNAUTICA Yachting neemt u op het gebied van boten verkoop alle zorgen uit handen. En op een veilige en vertrouwde manier.

Als buitengewoon lid staan wij ingeschreven bij de Nederlandse Bond voor Makelaars in Schepen. En wij controleren alle schepen waarbij wij bemiddelen via het Scheepsregister. Ook alle betalingen verlopen gegarandeerd veilig. Bij de handel in motorjachten en zeilschepen bekleden wij een unieke positie door onze persoonlijke benadering.

Dit houdt in dat wij zowel voor koper als verkoper bereikbaar zijn. Dit kan per telefoon: +31(0)72 515 27 27 en u kunt ons altijd mailen.

In de boten verkoop is BARNAUTICA Yachting zeer goed thuis en dat laten wij u graag weten.

Meer weten?

 

disclaimer

sitemap